Πώς να συνδεθείτε με το iNaturalist Greece σε 4 απλά βήματα!

Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο iNaturalist μπορείτε πολύ εύκολα να συνδέσετε το προφίλ σας στο iNaturalistGR. Με αυτό τον τρόπο θα ενημερώνεστε και θα βλέπετε άμεσα ανακοινώσεις που αφορούν την Ελλάδα αλλά και θα διευκολύνετε τη διαχείριση των δεδομένων που παράγονται στη χώρα μας με απώτερο σκοπό την προστασία της τοπικής βιοποικιλότητας. Η εμπειρία σας με το iNaturalist δε θα αλλάξει με κανέναν άλλο τρόπο!

Βήμα 1: Πηγαίνετε στο προσωπικό σας προφίλ. Σε αυτό παρατηρήστε ότι φαίνεται το affiliation που έχετε με το παγκόσμιο iNaturalist (υπογραμμισμένο στην εικόνα). Όσο είστε σε αυτή τη σελίδα επιλέξτε το πεδίο «Edit account settings and profile».

Βήμα 2: Όταν ανοίξει η σελίδα από τα Settings επιλέξτε το πεδίο «Account».

Βήμα 3: Όταν ανοίξει η σελίδα από το Account θα δείτε στα δεξιά το πεδίο «iNaturalist Network Affiliation». Κάνοντας κλικ πάνω σε αυτό θα σας εμφανιστούν ως επιλογές όλα τα μέλη του Δικτύου iNaturalist.

Βήμα 4: Από τις επιλογές που θα εμφανιστούν θα κάνετε κλικ στο iNaturalist Greece. Θα το εντοπίσετε από το χαρακτηριστικό λογότυπό μας, το δελφίνι! Επιλέξτε να αποθηκευτούν οι αλλαγές σας στο «Save settings» και είστε έτοιμοι!

Πλέον, στο προφίλ σας θα πρέπει να εμφανίζεται το νέο σας affiliation στο iNaturalist Greece.

Καλωσήρθατε!

Σημείωση: το iNaturalistGR θα είναι σύντομα διαθέσιμο και στο κινητό σας, μέχρι τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα από τον υπολογιστή σας.

Posted on Απρίλιος 16, 2021 1044 ΠΜ by dkats dkats

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Προσθήκη σχόλιου

Συνδεθείτε ή Εγγραφή για να προσθέσετε σχόλια